Hitta dina närmaste laddstolpar med Laddkoll

I takt med att fler och fler elbilar och eldrivna fordon används på våra vägar, ökar förstås också behovet av smarta och smidiga sätt att ladda dessa på. Beroende på vilken typ av laddningstation man använder, finns det flera alternativa betalningslösningar och system. Antingen kan man använda sig av en RFID-läsare och ett laddkort kopplat till denna, alternativt en RFID-tagg.

Ytterligare ett alternativ för att underlätta laddningen av din elbil, är att använda sig av tjänsten Laddkoll. Laddkoll är en app för både identifikation, navigering och debitering. I appen hittar du snabbt din närmaste laddstolpe via en karta med gps-funktion, där du snabbt och enkelt kan se var närmaste laddningsstation finns, boka en laddningsplats på denna samt sköta betalning. Kartan i Laddkoll-appen visar dessutom också alla andra laddstationer som är uppkopplade mot tjänsten – oavsett var i Sverige du just då befinner dig.

Smart app för laddstationer – och för fastighetsägare

Att ansluta till Laddkoll är både smidigt och snabbt gjort. Förutom att du genom appen får en helhetslösning för både själva laddningen av din elbil och administreringen av denna, ger Laddkoll den som är fastighetsägare eller annan typ av näringsidkare, möjlighet att nyttja sina tomter och investera i parkerings- och laddningstjänster till elbilar.

Kontakta gärna oss på Elcab för mer information om hur Laddkoll-tjänsten kan underlätta för just dig!