Laddstationer för elbilar –> Clever laddstationer

Clever laddstationer – elbilsladdare för privatpersoner och företag

I takt med att antalet elbilar och andra eldrivna fordon blir fler, behöver antalet möjligheter att ladda sin elbil – till en viss kostnad – också bli betydligt fler. Moderna mobila transportmedel behöver flexibla och moderna lösningar – helt enkelt.

En del av en sådan lösning till laddningssystem heter Clever. Clever är ett system som etablerar ett stationsnät över hela Sverige för att möjliggöra en enkel, säker och snabb laddning av elbilen – oavsett om du befinner dig på en arbetsplats eller hemma.

Gul elbil som laddar med Clever laddstation

Hur fungerar Clevers laddkort?

Clever fungerar genom att varje användare har personliga laddkort kopplade till ett eget laddkonto, där all statistik om laddningen sparas och betalningsinformation administreras. Clever har flera olika laddabonnemang för olika typer av behov. Som bostadsrättförening kan det vara bra med en typ av abonnemang, och på en arbetsplats har man kanske behov av en annan typ av laddabonnemang där man lätt kan ta del av förbrukningsstatistik, samt fakturera förbrukningen till användaren eller redovisa drivmedelsförmånen till Skatteverket.

Clever är ett system som innefattar både laddnings- och betalmöjligheter men också service- och administrationsavtal. Det innebär att det garanterar både en väl fungerande drift och underhåll, och ger det också möjligheter att ta ut statistik för olika ändamål.

Ta gärna kontakt med oss på Elcab om du vill veta mer om Clever!